Nyheter – oktober 2020
Nyheter – september 2020
Nyheter – augusti 2020
Nyheter – januari 2020
Nyheter – augusti 2019
Nyheter – september 2018
Nyheter – juni 2018
Nyheter – maj 2018

Båtar på båtuppläggningsplatserna

Publicerad onsdag 4 jul 2018, 20:55

Båtar får inte ligga vid båtplatserna året runt.

I samband med att Telge Nät ska gräva på båtplatsen nedanför Malmbacken i augusti, så har vi blivit uppmärksammade på att flertalet båtar ligger kvar på land och förhindrar arbete där. Dessa måste snarast komma i vattnet eller transporteras bort.

Samtidigt har vi noterat att det är ett generellt problem att gamla båtar ligger år efter år på våra båtplatser och förstör miljön. Vi kommer därför att påbörja uppmärkning/numrering av båtuppställningstplatserna och dessa platser måste sedan bokas för att kunna utnyttjas, samma rutin som gäller för bryggplats.

Till att börja med behöver vi nu komma i kontakt med ägarna till alla båtar som ligger upplagda på föreningens båtuppställningsplatser.

Alla båtar ska märkas med;

• Fastighetsbeteckning

• Namn och ev kontaktuppgifter (om du inte vet att medlemsregistret är uppdaterat)

Styrelsen har tagit beslut tillsammans med tillsyningsmännen att det inte är tillåtet att ha en båt upplagd under hela sommaren. Vet du med dig att du har en båt upplagd och inte har möjlighet att lägga den i vattnet eller frakta bort den före 1/8 2018, så måste du omgående kontakta en tillsyningsman eller mejla direkt till styrelsen@vacka.se

Alla båtar som ligger kvar till september med okänd ägare kommer fraktas bort i samband med höstens städdag.

Vi arbetar för att alla ska trivas i området.

Trevlig sommar!

önskar Styrelse och tillsyningsmän

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.